Gasten die in de B&B Finca La Luz verblijven krijgen voor vertrek de kans om commentaar te leveren op en een waardering te geven over hun verblijf. Daarnaast verschijnen er soms evaluaties op andere websites. In deze rubriek geven wij een bloemlezing van deze commentaren, ook de meest kritische, steeds in de originele taal, eventueel aangevuld met een toelichting vanwege de uitbaters.

Om ethische redenen betaalt de B&B Finca La Luz nooit voor de publicatie van dergelijke commentaren of voor een bevoorrechte positie op een of andere site , ook al heeft dat soms tot gevolg dat positieve recensies er systematisch geweigerd worden.

Ervaringen gesteund op wat buiten het bereik van de B&B ligt, onjuiste en/of beledigende opmerkingen, recensies van bij ons onbekende personen, worden niet opgenomen.

Wij danken al diegenen die zich de moeite getroosten om hun mening op schrift te stellen. Even erkentelijk zijn wij ten aanzien van de stille meerderheid die zich beperkt tot een bedankje, een schouderklopje  of gewoon de eigen tevredenheid meedeelt aan anderen uit de omgeving.