Heel wat gasten wensen tijdens de vakantie in beweging te blijven en kiezen ervoor kleine of minder kleine trajecten per fiets af te leggen. Omdat het niet evident is om met eigen materiaal op het vliegtuig te stappen, kunnen voortaan in de B&B Finca La Luz fietsen gehuurd worden. Wij werken daarvoor samen met een fietsenhandelaar in Carmona. Die beschikt over prima mountainbikes die na ieder gebruik volledig nagekeken worden.

Hoe werkt het ? Geïnteresseerden laten ons gewoon tijdig weten hoeveel fietsen nodig zijn, vanaf wanneer en voor hoeveel dagen. Op het afgesproken moment staan de fietsen dan rijklaar, hetzij in de B&B, hetzij in Carmona. Zo eenvoudig is dat.

Met dezelfde mensen kan ook een geleide fietstocht door het historische Carmona en haar omgeving verzorgd worden. Verschillende routes worden aangeboden van verschillende duurtijd en moeilijkheidsgraad. Dat kan zowel met een huurfiets als met eigen materiaal. Een Engelstalige gids zorgt voor de nodige uitleg. Ook hiervoor lopen de reservaties via de B&B.

Hier past het in herinnering te brengen dat wie toch met eigen fiets(en) naar Andalusië komt, op ons beroep kan doen voor het vervoer van en naar de luchthaven van Sevilla.