Eten en drinken

Reizen is niet enkel in bewondering staan voor cultuur en natuur, maar mag best ook een culinaire belevenis zijn. In de Bed en Breakfast Finca La Luz wordt naast een warm onthaal ook belang gehecht aan de inwendige mens en wel aan heel democratische prijzen.

De eigen keuken waarborgt kwaliteitsproducten uit de moestuin of van de plaatselijke markt. Lokale en regionale specialiteiten worden met liefde en met de finesse eigen aan de Franse keuken bereid. Het uitgebreid ontbijt is steeds in de prijs inbegrepen. Een lichte lunch en een avondmaal zijn op aanvraag te verkrijgen. Elke avond kan gekozen worden tussen een driegangenmenu met landwijn en een uitgebreide culinaire wandeling met aangepaste kwaliteitswijnen. Voor speciale gelegenheden, zoals verjaardagen, kan een feestelijke maaltijd verzorgd worden. De kleinsten genieten van een kindermenu.

Voor een koel drankje is er de minibar. De bodega is voorzien van een keur aan lekkere landwijnen, cava en sterke dranken. Voor self-catering is geen infrastructuur aanwezig.

Wie liever uit huis gaat om te eten mag bogen op onze jarenlange ervaring en kennis van de leuke en lekkere adresjes van zowel Sevilla als Carmona. Het zal kenners niet ontgaan zijn dat de Spaanse keuken zich de laatste jaren ontpopt heeft tot een hoog kwalitatief niveau. Van de kleinste tapa-bar tot het stijlvolle klasse-restaurant, er is voor elke beurs wat wils.